dijous, 1 de març del 2018

Un breu recorregut per la història d'IP

Iniciatives i Programes (IP') neix a principis de l’any 1990 amb l’objectiu de donar resposta al creixement i desenvolupament de l’atenció a les necessitats socials, drets socials i justícia social. Hem treballat i treballem amb l’objectiu de construir una societat més justa i millorar els serveis de benestar social per a les persones.

Comencem proposant programes d’àmbit social, dissenyant projectes cultural i portant a terme plans formatius per a persones a l’atur i col·lectius en risc d’exclusió, principalment desenvolupats amb les administracions locals. A més, sent una empresa pionera en el funcionament i innovació dels espais de dinamització juvenil, dels serveis d’atenció i d’informació als i les joves, esdevenint un referent per a entitats i administracions locals arreu de Catalunya.

La creació, gestió i desenvolupament de programes, projectes i espais entorn a polítiques de joventut, serveis a la infància, serveis educatius, socioculturals, per a les persones grans, de formació ocupacional, de participació ciutadana, de cultura popular, espais musicals, plans directors, entre d’altres, de forma innovadora i amb qualitat és el repte en el que IP treballa des de fa més de dues dècades.

El nostre objectiu doncs, és aportar als serveis a les persones nous aires d’innovació, avenç, qualitat i proximitat per fer d’aquest treball una formula de millora per la qualitat de vida de totes les persones.

Amb els anys, hem anat creixent fins a convertir-nos en un grup empresarial que ha diversificat les seves activitats. Itínere, Serveis Educatius S.L. des de l’any 2000 i Educare XXI S.L. des de l’any 2005, són les entitats que actualment conformen el Grup IP per desenvolupar aquests serveis a les persones, juntament amb l’entitat inicial Iniciatives i Programes S.L.


A més, GiS S.L. des de 1995 és l’entitat especialitzada en serveis integrals d’assessorament i gestió empresarial, oferint a empreses i professionals serveis multidisciplinaris en matèria de gestió fiscal, comptable, laboral, tràmits administratius, assegurances, ajuts, entre d’altres.

La finalitat del nostre treball és crear una bona i satisfactòria relació entre la ciutadania i la seva administració més propera, així com l’assoliment de l’adequat rendiment de les empreses dels nostres clients i clientes.

El nostre equip multidisciplinari, conformat per un equip expert, format en diversos àmbits i experiències diverses, per tal de donar resposta a tots els projectes i serveis que oferim de manera professional, propera i adequada. Comptem amb professionals en l’educació social, l’educació infantil, la integració social, la psicologia, la pedagogia, la cultura, la politologia, la igualtat, la gestió i administració d’empreses, l’economia, el turisme i la publicitat, així com diferents disciplines artístiques, entre d’altres.

Et convidem a entrar a la nostra pàgina web per saber-ne més: www.grup-ip.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars