dimecres, 7 de març del 2018

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA


L’espai diàlegs vol ser un blog de reflexió sobre temes que ens afecten i ens importen, el volem aprofitar per comunicar que el Grup IP dóna suport a la vaga laboral, estudiantil, de consum i de cures convocada pel moviment feminista el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Som una empresa compromesa amb la igualtat entre dones i homes, en la consecució d’un món més just, igualitari i respectuós. Per això ens sumem en la lluita contra les discriminacions, desigualtats i violències que pateixen les dones en diferents àmbits de la societat.

Creiem en la importància de visibilitzar el treball domèstic i de les cures que encara recau sobre les dones, trencar amb la divisió sexual del treball; eliminar les discriminacions laborals, les diferències retributives per raó de sexe i l’assetjament sexual a la feina; en la reivindicació del paper de la dona en la cultura i les arts; en la denúncia i erradicació de la violència masclista diària que pateixen les dones; i en la deconstrucció dels estereotips que encotillen homes i dones des de ben petites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars